Nieuws

Stagiair bij Bronya Boxing

Stagiair bij Bronya Boxing

Wij hebben er weer een nieuwe stagiair bij, hij vertelt in het stukje hieronder een klein beetje over zichzelf.

“Hallo allemaal, een aantal van jullie zullen mij al een keer hebben gezien. Ik loop elke zaterdag stage van 11:00 tot en met 13:00. Ik ben Bjarne Bloemhof en ik ben 25 jaar oud. Ik studeer in Groningen aan de Hanzehogeschool en doe daar de ALO. Voor mijn opleiding moeten we een trainer/coach cursus voltooien, ik heb voor de vechtsport gekozen.

Waarom heb ik daarvoor gekozen? Ik heb vroeger veel sporten beoefend maar wat ik niet mocht doen, was een vechtsport. Ik ben nu dus bezig met een soort inhaalslag en ik wil laten zien dat boksen op welke leeftijd dan ook op een veilige en verantwoorde manier kan worden uitgevoerd. Ik hoop jullie snel te zien op de club!!”×

Welkom bij Bronya Boxing!

Klik hieronder om via WhatsApp contact met ons op te nemen.

× Hoe kunnen wij u helpen?