Nieuws

Veteranen Boksen Vanaf 28 Augustus 2019

Veteranen Boksen is speciaal ontwikkeld voor senioren en is gericht op conditie, techniek, kwaliteit, veiligheid en plezier. De training wordt gegeven door een door de Nederlandse Boksbond KSS 3 gediplomeerd trainer/coach (NOC-NSF erkend). Veteranen Boksen is vrij toegankelijk voor alle volwassenen, met of zonder ervaring.

Bij boksen gebruik je veel verschillende spieren waardoor Veteranen Boksen een zeer complete training is. Naast meer kracht en een betere conditie werk je bij Veteranen Boksen ook aan je souplesse, reactievermogen, bokstechniek en weerbaarheid. Bij Veteranen Boksen wordt niet gespard maar doen we wel aan speelboksen. Hierbij wordt er niet richting het hoofd gestoten en blijf je op iets meer afstand van je tegenstander. Veteranen Boksen is dus niet alleen een hele goede training maar het is ook nog eens erg veilig.

Benodigdheden:
bandage
bokshandschoenen, gewicht 14 OZ (tijdelijk te lenen bij Bronya Boxing)
handdoek
schone sportkleding
bidon met water

Veteranen Boksen wordt gehouden in de dojo van Sportstad Heerenveen waar op blote voeten of op sokken getraind kan worden.

Kortom:
Boks je fit op een veilige manier en in een vriendelijke sfeer. Boksen bevordert de opbouw van conditie, flexibiliteit en kracht. Een totale workout voor het lichaam en ontspannend voor de geest. Deze recreatieve bokstraining ontstresst, maakt je sterk en zorgt ervoor dat je je fit voelt.

Tijden;

Elke woensdag van 09:00 tot 10:00 uur.

Meld je snel aan voor een gratis proefles door onderstand knop te klikken.

Contact×

Welkom bij Bronya Boxing!

Klik hieronder om via WhatsApp contact met ons op te nemen.

× Hoe kunnen wij u helpen?