Joe Bronya

Joe Bronya

Oprichter & Trainer/Coach

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

Boxing 4 Life

De altijd goedlachse Joe Bronya, vader en trainer/coach staat bekend om zijn aanstekelijke enthousiasme. Joe heeft jarenlange ervaring in de vechtsportwereld.

Joe is van Afrikaanse afkomst getraind onder Verschillende bekende bokstrainers in Afrika en in NL. Onder andere,  Tabe Kooistra. Toen Tabe Kooistra Joe vroeg om hem te assisteren bij zijn wedstrijdteam, in zijn Boks verenigen Olympia Leeuwarden, hoefde Joe niet lang na te denken. Joe heeft toen al besluit om zelf bokstrainer te worden en geeft training aan de top van Nederland. Al deze kennis, naast zijn eigen kennis en kunde, gaat Joe toepasten binnen zijn eigen boksclub en draagt hij over aan de andere trainer/s in de toekomst.

In het dagelijks leven is Joe personal trainer/coach, bokstrainer en sportbegeleider. Hij is gediplomeerd trainer/coach KSS 3 van Nederlandse Boksbond, hoogste haalbaar diploma in NL. En heeft mentale weerbaarheid training gevolgd aan NOC-NSF . Hij traint scholieren, jonge delinquenten en mensen uit het alle leeftijden

DIPLOMa Omschrijving
KSS3 trainer/coach Deze diploma is erkent door NOC-NSF
Scheidsrechter Amateur Scheidsrechter, Nederlandse boksbond
Jurylid Commissie jurylid, Nederlandse boksbond
Weerbaarheidstraining Gecertificeerd Mentale weerbaarheid  Arbitrage  NOC-NSF

×

Welkom bij Bronya Boxing!

Klik hieronder om via WhatsApp contact met ons op te nemen.

× Hoe kunnen wij u helpen?