Nieuws

Donderdagse Avond Bootcamp in de Openlucht 2020/2021

Deze seizoen gaan wij vroeg starten met onze donderdagse avond bootcamp! Eerste volgende bootcamp is op donderdag 5 maart 2020, Het wordt een wekelijks outdoor Bootcamp in de openlucht! Iedere donderdag avond weer of geen weer. (met uitzondering van extreme weer/onweer) Wij verzorgen voor de nodige attributen die nodig is om mee te trainen.

Deelnemers kunnen rechtstreeks naar de parkeerplaats van heide in Heerenveen of een afgesproken locatie komen, en uurtje Boxing-Bootcamp in de openlucht knallen! Het is bewezen dat buiten sporten een positieve uitwerking heeft op lichaam en geest is. Ideaal na een dag hard werken!

Wat moet je meenemen: Sportkleding, goeie sportschoenen/joggingschoenen, bidon met water, handdoek, bokshandschoenen en sportief humor. Geen handschoenen geen probleem, die kunnen bij ons geleend worden.

De bedoeling is om dit door te zetten tot met november, 9 maanden lang iedere donderdag afhankelijk van de groep! Zet het in je agenda, zet het voort en kom op 5 maart de Boxing-Bootcamp mee doen.

Let op! Deze bootcamp is geschikt voor iedereen👊👊 Wij verzamelen om 19.20, en starten wij met de trainen van 19.30 tot 20.30

Meld je snel aan door een e-mail of een Whatsapp bericht te sturen.

▪︎joe@bronyaboxing.com

▪︎0659204186

 ×

Welkom bij Bronya Boxing!

Klik hieronder om via WhatsApp contact met ons op te nemen.

× Hoe kunnen wij u helpen?