Nieuws

Boxing KeepFit Vanaf 28 Augustus 2019 Elke Woensdag.

 

Boxing KeepFit is een bokstraining die speciaal ontwikkeld is voor zowel vrouwen met als zonder bokservaring. Je kan instappen op je eigen niveau en op je eigen tempo vooruitgang boeken

Bij boksen gebruik je veel verschillende spieren waardoor Boxing KeepFit een zeer complete training is. Naast meer kracht en een betere conditie werk je bij Boxing KeepFit ook aan je souplesse, reactievermogen, bokstechniek en weerbaarheid. Sparren is niet verplicht en er wordt niet op het hoofd gestoten. Boxing KeepFit is dus niet alleen een hele goede training maar het is ook nog eens erg veilig.

Benodigdheden:
bandage
bokshandschoenen, gewicht 14 OZ (tijdelijk te lenen bij Bronya Boxing)
handdoek
schone sportkleding
bidon met water

De Boxing KeepFit training wordt gehouden in de dojo van Sportstad Heerenveen waar op blote voeten of op sokken getraind kan worden.

Kortom:
Boks je fit in een vriendelijke sfeer. Boksen bevordert de opbouw van conditie, flexibiliteit en kracht. Een totale workout voor het lichaam en ontspannend voor de geest. Deze recreatieve bokstraining ontstresst, maakt je sterk en zorgt ervoor dat je je fit voelt. Een boksles met aandacht voor buik, benen, armen en billen waarbij sparren niet verplicht is.

Tijden:  10.00 -11.00

Meld je snel aan voor een gratis proefles:

Contact×

Welkom bij Bronya Boxing!

Klik hieronder om via WhatsApp contact met ons op te nemen.

× Hoe kunnen wij u helpen?