Nieuws

Winter Stop Donderdags Bootcamp tot 27 februari 2020

 

BRAND NEW IN HEERENVEEN 🥊

De zomertijd is hier! Lekker lange avond 😁 Vanaf donderdag 9 mei starten wij met wekelijks outdoor Bootcamp in de avond! Iedere donderdag avond weer of geen weer. (met uitzondering van extreme weer/onweer) Wij verzorgen voor de nodige attributen die nodig is om mee te trainen.

Deelnemers kunnen rechtstreeks naar de parkeerplaats van heide in Heerenveen komen, en uurtje Boxing-Bootcamp in de openlucht knallen! Het is bewezen dat buiten sporten een positieve uitwerking heeft op lichaam en geest is. Ideaal na een dag hard werken!

Wat moet je meenemen: Sportkleding, goeie sportschoenen/joggingschoenen, bidon met water, handdoek, bokshandschoenen en sportief humor. Geen handschoenen geen probleem, die kunnen bij ons geleend worden.

De bedoeling is om dit door te zetten tot met oktober, 6 maanden lang iedere donderdag! Zet het in je agenda, zet het voort en kom op 9 mei de Boxing-Bootcamp mee doen.

Let op! Deze bootcamp is geschikt voor iedereen👊👊 Wij verzamelen om 19.20, en starten wij met de trainen van 19.30 tot 20.30

Meld je snel aan 💪💪×

Welkom bij Bronya Boxing!

Klik hieronder om via WhatsApp contact met ons op te nemen.

× Hoe kunnen wij u helpen?