Boksend Opvoeden

boksendopvoeden

Wat is Boksend Opvoeden?

Boksend opvoeden is een mentale, fysieke en emotionele scholing voor onder meer leerkrachten, trainers, begeleiders, jeugdwerkers, hulpverleners, pedagogen en sportcoaches van, sportscholen, professionals in het onderwijs, justitie, hulpverlening, gezinshuizen en GGZ.

Boksend Opvoeden laat in haar programma’s en ondersteuning de maatschappelijke mogelijkheden van het boksen spreken binnen uiteenlopende werkvelden. Daarbij maakt zij gebruik van de pedagogische waarden van het boksen.

De cursusdag wisselt zich af met theorie en praktijk. Het ontvangen lesmateriaal waarvan o.a. handboek (boksspellen, bokslessen en pedagogisch stappenplan) en de leskaarten, wordt gedurende de lesdag ervaren. Ervarend leren met elkaar en een bestuiving van elkaars expertises. Heb je een SKJ registratie dan krijg je 11 studiepunten voor deelname aan deze cursus.

Boksend Opvoeden Individueel

Individueel wordt de cliënt uitgedaagd door het boksen en de aangeboden spel- en oefenvormen. De training of het coaching traject is geheel afgestemd op de hulpvraag. Zelfreflectie van de cliënt is hierbij essentieel, waarbij het zelfvertrouwen wordt vergroot en het meer autonomie heeft.

Boksend Opvoeden Groepen

Coaching van groepen door de groep fysiek, emotioneel en mentaal uit te dagen door het boksen en de aangeboden spel- en oefenvormen. Door de verschillende spel- en oefenvormen af te stemmen op de hulpvraag en de groep, zal het groepsproces in werking worden gezet waar noodzakelijk.

In sommige gevallen kunnen de groepen uitgedaagd worden om mee te doen met onze ouder-kind boksles die wij in de weekenden geven. Naast een leuke boksles is ook het sociale component hier erg belangrijk.

Boksend Opvoeden Gezin

Het gezin wordt tijdens de training fysiek, emotioneel en mentaal uitgedaagd door het boksen en de aangeboden spel- en oefenvormen. Belangrijke aspecten die continu getraind en geëvalueerd worden zijn: zelfbeheersing, zelfbewustzijn en zelfvertrouwen.

De gezinstraining van weerbaarheid gaat samen met de ontwikkeling van positieve sociale vaardigheden. Deze gezinstraining maakt de band tussen ouder en kind sterker.  Ouder, kind en gezin worden samen in het traject passend en naar wens gecoacht. Het boksen als middel en opvoedend handelen als gezinscoaching is een prachtige combinatie. Boksend Opvoeden maakt het compleet.

Meer weten over Boksend Opvoeden?

Wilt u weten wat wij voor u en uw gezin kunnen betekenen? U kunt contact met ons opnemen door het onderstaande formulier in te vullen of via een van de andere contactmogelijkheden die u kunt vinden op de contactpagina.

Waarom Boksend Opvoeden?
  • Meer zelfvertrouwen
  • Goed voor je conditie
  • Goede uitlaatklep
  • Mentaal tot rust komen
×

Welkom bij Bronya Boxing!

Klik hieronder om via WhatsApp contact met ons op te nemen.

× Hoe kunnen wij u helpen?