Nieuws

Boxing Circuit

Nieuwe bij Bronya Boxing, elke dinsdag.

Boxing Circuit Training.

Circuittraining…….

Het principe van deze trainingsmethode? 30 seconden training voor 30 seconden herstel. Het doel? Geleidelijk aan de intensiteit van de inspanning verhogen dankzij intervaltrainingen. Je gaat elke oefening dus zo veel mogelijk na elkaar herhalen gedurende 30 seconden. Tussen de oefeningen door rust je 30 seconden uit en vervolgens ga je naar de volgende oefening. Voor een doeltreffend resultaat doe je het volledige circuit 5 keer in totaal, met telkens tussen elke ronde 10 seconden pauze.

Om deze circuittraining te volgen, heb je het volgende materiaal nodig:
Een springtouw: het perfecte accessoire om calorieën te verbranden, te vermageren, een plat buikje kweken… Wist je dat 15 minuten touwtjespringen gelijk is aan 30 minuten joggen?
Kleine halters: Gebruikt wij om elk deel van het bovenlichaam mee trainen: bovenarmen, onderarmen, schouders, trapeziumspreien, rugspieren, borstspieren en de hele bovenkant van de rug
Ruim de helft van de training is gericht op het versterken van de conditie. De rest wordt gebruikt voor de techniek van het stoten en sparren. Bij het sparren ligt de nadruk op techniek en snelheid.
Iedereen is welkom bij Bronya Boxing, jong en oud.

Eerste Training vind plaat op a.s. Dinsdag 8 januari 2019. Daarna worden wekelijkste Boxing Circuit Training gegeven

 

 ×

Welkom bij Bronya Boxing!

Klik hieronder om via WhatsApp contact met ons op te nemen.

× Hoe kunnen wij u helpen?